موج ایران باستان شماره 8 “کلیک کنید”
علی علیزاده
باسلام خدمت همه شنوندگان محترم این اثر – تیم صداهای همراه با ارائه این اثر ( موج فرهنگ ) اثر بخش ترین اتفاق هر زندگی را بوجود آوردند، مطمینم بعد از شنیدن هر قسمت از این پادکست سعی میکنیم بهتر و با کیفیت تر زندگی کنیم.
🔹موج فرهنگ15-فامیل دور
🔘گوینده:
علیرضا شعبانعلی
🔘کاری دیگر از استودیو صداهای همراه
صدابردار: علی علیزاده
سرپرست گویندگان: علیرضا شعبانعلی
راه های ارتباطی :☎📞
www.accvs.com
INSTA: accvstudio
@accompanimentvoicesstudio
توضحات از این فعالیت :
موج فرهنگ فقط فقط برای ایجاد تحول در زندگیتون و بهتر شدن کیفیت زندگی ساخته شده، خوش بین بودن شما شنوندگان محترم میتونه کمک کنه راه های جدیدی که بهتون پیشنهاد میشه رو تو زندگیتون عملی کنید.
/ موج فرهنگ – استودیو صداهای همراه تقدیم میکند.
وقتی نمی توانیم نقش خودمان را در مشکلات ایجاد شده بفهمیم هیچ اصلاحی صورت نخواهد پذیرفت. گاهی خواسته یا ناخواسته کارهایی می کنیم که آفت روابط فامیلی می شود و لذت روابط را از بین می برد.
در زیر لیست برخی اقدامات مشکل ساز در روابط فامیلی را ارائه کرده ایم:
پرتوقعی : اگر توقع دارید مادر سالمند شما هر روز بچه هایتان را نگهداری کند، اگر توقع دارید پدرتان همیشه به فکر وضعیت مادی زندگی شما باشد، … خودتان مانع داشتن روابط سالم و مثبت با آنها خواهید بود. شما دیگران را مجبور می کنید یا با پاسخ به توقعات نابجایتان شما را بپذیرند یا قطع محبت و رابطه کنند. حالت سومی باقی نمی گذارید. چه بسا در زندگی همیشه ناراضی باشید و همیشه احساس کنید دیگران نسبت به شما بی مهر و محبت اند. سعی کنید بفهمید پرتوقعی نوعی سوء استفاده از محبت دیگران است.
بد کلامی : اگر نیش زبان داشته باشید مشکل می توانید روابط خوبی با اقوام داشته باشید. نیش زبان خود یک مشکل روانی است که باید با کمک روانکاو آن را حل کرد. اگر چه نیت شما از حرفهایی که می زنید خیر باشد، باز هم مجاز به استفاده از هر کلمه و لحنی نیستید. اصلا کسی که خیرخواه دیگران است طوری حرف نمی زند که منجر به کدورت و لجبازی شود مگر در مواردی خاص که قصد تلنگر زدن در کار است.
کینه های پنهان: عامل تیرگی بسیاری از روابط کینه ها و عقده هایی است که از هم پنهان کرده ایم. در اغلب موارد اگر این کینه ها را ریشه یابی کنیم به حسادت و حقارت درونی خودمان پی می بریم. اگر ما از درون از چیزی رنج نمی بردیم و از کودکی احساسات دردناکی نسبت به ادراکمان از خودمان نداشتیم از حرف و عمل دیگران هر چند تحقیر آمیز باشد انقدر رنجیده نمی شدیم که دچار کینه ورزی شویم. بنابراین باید برای حل این مشکلات به تقویت اعتماد به نفس و خود پنداره ی مثبت رسید تا از هر حرف و سخنی گرفتار ناراحتی و کینه ورزی نشد.
رسم و رسومات تکلف آور: یکی از بدترین آفات روابط فامیلی باب شدن رسم های سختی است که ما را گرفتار تکلفات و مشقات زیادی می کند تا جایی که ترجیح می دهیم اصلا رابطه ای و رفت و آمدی در کار نباشد و الا همه ی ما با ولع همیشه به دنبال جایی هستیم که از معیشت در کنار اطرافیان لذت ببریم. صفایی بکنیم و غذایی بخوریم و دور هم خوش باشیم. بهانه کردن گرفتاری ها و مشغله های روزمره وقتی معنا دارد که خودمان را مجبور می بینیم برای یک معاشرت شب نشینی کلی وقت و انرژی و پول هزینه کنیم. برای چنین معاشرتهایی واقعا گرفتاریم و وقت نداریم.
کم کاری و بی مهری : برخی شخصیتها عادت کرده اند همیشه محبت ببینند وظیفه ی خودشان نمی دانند که به دیگران محبت کنند. محبت کردن کار سختی نیست. با روی باز از میهمان استقبال کردن و خشنود نگه داشتن میهمان در طول مهمانی و پذیرایی با صداقت با آنچه در اختیار است محبت کردن محسوب می شود. کسانی که در مهمانی شاد و شنگولند ولی در میزبانی چندان فعال نیستند، نمی توانند روابط خوبی با اقوام داشته باشند. میهمان دوستی و سخاوت رکن اصلی و مهم در فامیل داری است. سخاوتمند نزد همه محبوب است حتی آنکه از این سخاوت بهره ای نبرده باشد. این خاصیت معنوی سخاوت است نه تاثیر پول! و خسیس همیشه مطرود و منفور است حتی نزد کسی که خساستش ضرری به او نزده است.
Podcast: Play in new window | Download
برجسب ها : پادکست, رادیو, فامیلی, موج فرهنگ قسمت 15, ارتباطات.
Copyright accvs.com
ارسال نظر (0)